Taal:
Valuta:
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
MARY JANE ZERO E-Liquid Juice - THC VRIJ
 • MARY JANE ZERO E-Liquid Juice - THC VRIJ
 • MARY JANE ZERO E-Liquid Juice - THC VRIJ
 • MARY JANE ZERO E-Liquid Juice - THC VRIJ

MARY JANE ZERO E-Liquid Juice - THC VRIJ

Merk: PFA - Premium E-Liquid
Model: Mary-Jane ZERO E-Liquids
Beschikbaarheid: Op voorraad
Aantal:

Beschikbare opties:

* Flesje:E-Marijuana, THC- Free E-Juice of Mary-Jane E-Liquid is voor gebruik in de elektronische sigaretten cartridges of clearomizers en wordt geleverd in een "Squeezy" druppelflesje. Onze E Liquid is van hoge kwaliteit, gemaakt uit pure farmaceutische kwaliteits ingrediënten. Aroma's en Pharma Grade nicotine zijn ook in de mix verwerkt, afhankelijk van je selectie. Uiteraard bevat 0% nicotine e-vloeistof geen nicotine en smaakloze e-juice bevat geen smaak concentraat. De aroma's zijn allen goedgekeurd en zijn de beste e-juice aroma's die beschikbaar zijn, waardoor een zeer natuurlijke smaak wordt verkregen. De meeste smaken die we gebruiken in EasyMix en E Juices zijn in water oplosbaar, zodat ze niet verdikken in de verstuiver op uw elektronische sigaret. Hoofdbestanddeel is pure "propyleen glycol" en "glycerine", voor een goede "keel hit" en een glade "vape" die de smaken goed dragen

We willen benadrukken dat het hier om een mix gaat die géén werkzame bestanddelen bevat, maar uitsluitend smaak!
 
Ook niet een beetje? NEEN.....ook niet een heeeel klein beetje. Geheel THC-vrij!
 
Te gebruiken: Gewoon een paar druppels van E Juice in de cartridge van uw e sigaret en vape / rook zoals gewoonlijk. Wanneer de cartridge droog wordt, vullen met behulp van de druppelaar.
 
Om 10 ml E Juice te kopen, selecteert je gewoon de smaak en de nicotine sterkte die je wilt . Deze e-vloeistof is ook beschikbaar in 30 ml en 50 ml flesjes.
 
Inhoud:
 • Farmaceutische kwaliteit propyleenglycol (PG en/of plantaardige (VG)
 • Kan een fractie van farmaceutische kwaliteit waterige glycerol of H2O bevatten
 • Natuurlijke en kunstmatige smaakstoffen (afhankelijk van de smaak van de e-vloeistoffen)
 • Druppelflesje
 • Geheel THC-vrij
Geniet van (Mary-Jane) Marihuana Flavour waar en wanneer u maar wilt!
 
Marihuana is de meest gebruikte drug in de wereld. Het is een droge, versnipperd groen en bruin mix van bloemen, stengels, zaden, en laat afgeleid van de hennepplant Cannabis sativa. De belangrijkste actieve chemische stof in marihuana is delta-9-tetrahydrocannabinol, of THC in het kort.
 
Marihuana wordt meestal gerookt als een sigaret (joint) of in een pijp. Het is ook gerookt blunts, die sigaren die zijn ontdaan van tabak en gevuld met een mengsel van marihuana en tabak. Deze wijze van levering combineert actieve ingrediënten van marihuana met nicotine en andere schadelijke chemicaliën. Marihuana kan ook gemengd worden in voedsel of gebrouwen als een thee. Als een meer geconcentreerde, harsachtige vorm, wordt het  hasj genoemd en als een kleverige zwarte vloeistof, hash olie * Marihuana rook heeft een doordringende en onderscheidend, meestal zoete geur..
 
Easy E-Liquid of E-Marihuana heeft geen marihuana, geen cannabis, geen THC, het simuleert de Marihuana smaak met natuurlijke aroma's.
 
U kunt kiezen uit 3 verschillende fles volumes: 10, 30 of 50 ml, indien beschikbaar.
Bekijk ook...

LET OP!

 • E-LIQUID KAN NICOTINE BEVATTEN EN IS DAN ZOWEL GIFTIG ALS VERSLAVEND.
 • BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN.
 • E-LIQUID IS UITSLUITEND VOOR GEBRUIK IN COMBINATIE MET UW ELECTRONISCHE SIGARET, E-CIGS, E-SIGAAR OF VERDAMPERS.
 • GEEN VERKOOP AAN PERSONEN ONDER 18 JAAR.- GEBRUIK DOOR NIET ROKERS WORDT STERK AFGERADEN.

Powered By EasyVaper Ltd - 8459478 UK